Čistilci zraka

Zanesljivi in inovativni ČISTILCI ZRAKA s pralnimi filtri

TPATM by Airdog filtracijska tehnologija - Pred desetimi leti se je skupina inženirjev v Applu odcepila in razvila ter patentirala filtracijsko tehnologijo TPATM , ki je trenutno ena od najučinkovitejših rešitev za sanacijo in očiščenje zraka v prostorih, kjer se zadržujejo ljudje. Aktivna preventiva 24/7: uničenje virusov, bakterij in aerosolov.

Pomembna je kvaliteta zraka

TPATM je kratica za Two Pole Active, aktivno filtracijo in upravljanje zraka, ki se razlikuje od pasivne tehnologije, značilne za HEPA filtre. Prednost TPATM by Airdog je edinstvenem filtracijskem sistemu, kise ga z ostalimi izdelki ne da primerjati. Večina ostalih izdelkov ima vgradene klasične HEPA filtre, ki omogočajo zaustavitev delcev večjih od 300 nanometrov in so zato precej manj učinkoviti proti številnim mokroorganizmom, kot je npr. Koronavirus SARS- Cov2. Notranjosti filtrov HEPA tako predstavljajo idealno gojišče bakterij, ki se lahko razmnožujejo in jih zračni toki ponovno razpšijo po prostoru.

Uničujmo virusu, namesto, da jih zbiramo

Viruse uniči z mikro-električnimi razelektritvami od 20.000 do 40.000 voltov, nato pa pa jih ujame v zbiralniku skupaj z delci vsaj do velikosti nevrjetnih 14,6 nanometrov (upoštevajoč mejo natančnosti merilnega instrumenta). Ujame in uniči veliko manjše delce, kot jih lahko filter HEPA le zajame. Laboratorijski testi so pokazali da TPA v enu uri izloči do 99,99% virusa gripa (H3N2), ki je po velikosti primerljiv koronavirusu (model X8).

Pozabite na menjavo filtrov

Posebnost TPATM filtra je, da se ne menjuje. Vse kar morate narediti, je da ga umijete pod toplo vodo enkrat na dva do tri mesece. Uporaba TPA by Airdog je polek svoje učinkovitosti tudi okolju prijazna ter dinamična. Ob nakupu dalje ne boste imeli z njo nobenih dodatnih stroškov, razen porabe električne energije, ki je predvsem zaradi pretoka prostega zraka, minimalna.

Okolju prijazna naprava z zaščito tudi pred ozonom

Naprave TPATM by Airdog nam pomagajo pri ohranitiv našega planeta. V Airdog napravah je vedno samo en filter, ki ga sami čistimo s toplo vodo. V skladu s strogimi ameriškimi testi za varovanje okoljaa je Kalifornijska okoljska agencija (CARB) potrdila, da TPA by Airdog med svojim delovanjem ne izpušča zaznavnih količin ozona 8manj kot 0,01 PPM).

Tehnične lastnosti

TPA X8

Naš najmočnejši model za velike površine

Tehnične lastnosti

TPA X5

Prvi TPA. Najbolj prodajan. Obožujejo ga stranke po vsem svetu.

Tehnične lastnosti

TPA X3

Pametno razkuževanje in čiščenje zraka za manjše prostore.

SMERNICE

Kakšne lastnosti morajo imetil prezračevalni sistemi

Pogosta vprašanja

Se vam poraja vprašanje?

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja, ki se nanašajo na TPA by Airdog

DA, v času delovanja naprav, je dovoljena prisotnost oseb v njihovi neposredni bližini!  

Airdogova patentirana tehnologija TPA je naučinkovitejša rešitev za odstranjevanje mikroorganizmov in čiščenje zraka na trgu. Znanstveni testi so pokazali, kako Airdogov revolucionarni sistem elektrostatične privlačnosti z dvojno polarnostjo trajno odstrani 99,9 % virusov, bakterij, vio-aerosolov, HOS (hlapne organske spojine) in ultra finih delcev.

Velika.

V nasprotju s HEPA filtri, tehnologija TPA by Airdog strupene cdelce uničuje in jih odstranjuje iz našega zraka. Čistilniki HEPA filtra pogosto izgubijo svojo učinkovitost, če filtrov ne menjamo redno. Ujeti onesnaženi delci lahko ponovno vstopijo v obtok. Poleg tega plesni in bakterije v določenih pogojih vlažnosti in temperatur zraka najdejo v HEPA filtru idealno rastno okolje, ki povzroča neprijeten vonj in nevarne odpadke. Airdog je to težavo rešil z varnim in učinkovitim planim zbiralnikom. Lahko ga preprosto operete z vročo vodo in detergentom ali pa ga postavite neposredno v pomivalni stroj.

Posebnost TPA filtra je, da se ne menjuje. Vse, kar morate narediti, je da ga umijete pod toplo vodo enkrat na dva do tri mesece. Uporaba TPA by Airdog je poleg svoje učinkovitosti tudi okolju prijazna in ekonomična. Od nakupa dalje ne boste imeli z njo nobenih dodatnih stroškov, razen porabe električne energije, ki je predvsem zaradi pretoka prostega zraka, minimalna.

Pošljite povpraševanje na info@averto.si in vam pripravimo personalizirano ponudbo.

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.