dvocevni prezračevalni sistem za B2B

Airdoo 5

Sistem Airdoo 5 je v osnovi personalizirana različica sistema Airdoo 10 za ob vgradnji sistema senčil ali rolet.

Vgradi se lahko v samostojno ohišje ali v prazno omarico za senčilo v isti ravnini oz. za omarico s senčilom. Prav tako se lahko vgrajuje v različne dimenzije oken in prilagodi sam dovod in odvod zraka.
Pogosta vprašanja

Se vam poraja vprašanje?

Odgovori na najbolj pogosta vprašanja, ki se nanašajo na dvocevni prezračevalni sistem. 

Prezračevanje z rekuperacijo zagotavlja optimalno mikroklimo v prostoru, saj je zrak vedno svež, prav tako je rezultat prezračevanja z rekuperacijo prostor brez slabih vonjav, prekomerne vlage in posledično plesni. Prezračevanje z rekuperacijo se priporoča tudi alergikom in ljudem z dihalnimi motnjami, saj filter F7 poskrbi, da v prostor ne prihaja cvetni prah in pm10 delci (pozimi).

Prezračevanje z rekuperacijo prav tako prinaša prihranek pri energiji, saj odpiranje oken ni več potrebno kar pa dodatno pripomore tudi pri protivlomni varnosti.

Za zdravo in prijetno bivanje je priporočljiva vlažnost od 45 do 55 %. Pozimi, v obdobju ogrevanja, je ta lahko tudi okoli 30-odstotna. Presuh zrak je neprijeten, saj nas draži, sili h kašlju in lahko nevaren tudi za določene skupine ljudi – predvsem pljučne bolnike ter dojenčke in majhne otroke. Druga skrajnost je previsok odstotek vlažnosti, nad 60%, ko pa se nam začne pojavljati plesen na notranjih površinah.

Rekuperator Airdoo 10 upravljamo s pomočjo daljinskega upravljalnika in z aplikacijo, če se odločite za nadgradnjo (Airdoo 10 Smart).

Vzdrževanje rekuperatorja zahteva le zamenjavo filtra. Interval menjave je odvisen od uporabe, tipa filtra in onesnaženosti zraka. Lokalni dvocevni prezračevalni sistem z rekuperacijo toplote Airdoo je zasnovan tako, da za menjavo filtrov ne potrebujete posebnega orodja.

V okviru Eko sklada ste ob nakupu in montaži 1 kosa prezračevalnega sistema Airdoo 10 upravičeni do subvencije v višini 20% (do porabe sredstev).

Podrobneje o postopku uveljavljanja pravice do subvencije si lahko preberete na uradni spletni strani Eko sklada.

Pošljite povpraševanje na info@averto.si, da se dogovorimo za neobvezujoč ogled lokacije/prostora in vam pripravimo personalizirano ponudbo.

Kontakt

Pošljite povpraševanje

Izpolnite spodnji obrazec in odgovorili vam bomo v najkrajšem možnem času.