Podatki o podjetju:

AVERTO d.o.o.
Tržaška cesta 65, 2000 Maribor
Telefonska številka: +386 41 666 595
E-naslov: info@averto.si
Davčna številka: SI11363053

Splošna izjava o uporabi in varstvu podatkov

AVERTO d.o.o. (v nadaljevanju Averto) se pri ponujanju svojih proizvodov in storitev močno zavzema za varovanje zasebnosti naših uporabnikov. Izjava o varstvu podatkov razkriva vrsto in namen uporabe podatkov, ki jih na naših spletnih straneh zbiramo, ter kako jih je moč popraviti in spremeniti. Za brskanje po  naših spletnih straneh ni potrebno razkritje vaših osebnih podatkov. V primerih, ko bo za ponujanje zahtevanih storitev potrebna pridobitev vaših osebnih podatkov, ali v primeru, ko boste sami želeli razkriti takšne podatke, bomo slednje obravnavali skladno z GDPR ureditvijo in ZVOP1.

Na Averto-ovi spletni strani zbiramo osebne podatke z namenom omogočiti najboljše in najlažje medsebojno komuniciranje. Ko na naši spletni strani izpolnite obrazec za povpraševanje, za nas niste več anonimni.

Elektronsko dopisovanje se uporablja  za posredovanje in reševanje vseh vrst zahtevkov in povpraševanj. Prav tako ga uporabljamo za obveščanje o aktualnih ponudbah, novostih… Podatki uporabnikov (naziv, naslov telefonska številka), za katere smo dobili privolitev, se hranijo na naših računalnikih. Drugih osebnih podatkov ne shranjujemo.

Delitev in razkritje podatkov

Averto zagotavlja, da ne bo delil, prenašal ali prodajal vaših osebnih podatkov tretjim osebam brez vaše privolitve. Vaše podatke shranjujemo do vaše odjave.

Vaše pravice glede osebnih podatkov

  • Pravica do pozabe: Iz seznama za prejemanje naših elektronskih sporočil se lahko odjavite kadarkoli.
  • Pravica vedeti, kako dolgo se hranijo osebni podatki.
  • Pravica zahtevati dostop do svojih osebnih podatkov ali njihov popravek, izbris, vložiti pritožbo ali ugovor k obdelavi osebnih podatkov.
  • Pravica zahtevati omejitev obdelave osebnih podatkov.
  • Pravica do prenosljivosti – posameznik lahko, v kolikor to želi, lahko od obdelovalca zahteva, da mu zagotovi osebne podatke v zvezi z njim, ki mu jih je posredoval  v strukturirani, splošno uporabljani in strojno berljivi obliki.
  • Pravica do pravnega sredstva in sankcije.
  • Pravica ne biti podvržen ukrepom, ki izhajajo zgolj iz profiliranja, analize ali predvidevanj z uporabo avtomatiziranih sredstev obdelave.
  • Pravica do umika soglasja – posameznik ima pravico do umika soglasja za nadaljnjo obdelavo osebnih podatkov, posebej v primeru neposrednega trženja.

Uporabniki lahko kadarkoli zavrnete prejemanje naših obvestil in hranjenja osebnih podatkov. Z elektronskim sporočilom na naslov info@averto.si se lahko poda zahteva za vpogled, spremembo ali izbris vaših osebnih podatkov, ki so zbrani v naši bazi.

Varstvo podatkov

Vaši podatki so shranjeni na naših računalnikih, ki so zavarovani pred dostopom tretjih oseb. Do podatkov dostopajo samo osebe, ki jih potrebujejo zaradi opravljanja potrebnih delovnih nalog.

Obdobje hranjenja podatkov

Averto se obvezuje, da vaših podatkov ne bo hranil dlje od časa, predvidenega za namene, za katera so bili podatki zbrani. Za vsa dodatna vprašanja smo vam na razpolago.